Machineverhuur Limburg

De juiste machine op de juiste plaats vereenvoudigt de uitvoering en verkort de werktijd. Geerits Verhuur NV in Bree (Limburg) heeft steeds de juiste machine voor U in voorraad. Hieronder vindt U alvast een overzicht van de verschillende machines in ons assortiment.

Wilt U graag een machine bestellen of wenst U een aangepaste offerte, twijfel dan niet en klik op een van onze machines om verder te gaan.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.

U vindt de uitgebreide details en handleidingen bij elke machines.

Mocht U toch nog vragen hebben dan staan onze medewerkers U graag te woord.

Tot binnenkort!

Hoogwerkers

Voor het veilig, snel, makkelijk en vlot uitvoeren van allerhande onderhoudswerkzaamheden, ook op moeilijke plaatsen waar andere liften niet kunnen geraken.

Schaarliften

Ideaal voor het stil, schoon, makkelijk en vlot uitvoeren van allerhande onderhoudswerkzaamheden zowel binnen als buiten. De allerkleinste kan door de deur.

Roterende verreikers

Deze roterende verreiker is compact, zeer wendbaar en dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Geschikt voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel. De verreiker is multifunctioneel inzetbaar dankzij zijn sterke kenmerken. Hij heeft een hefhoogte van bijna 25 meter met een maximale hefvermogen van 4999kg en een reikwijdte van meer dan 21 meter. 

Verreikers

Met normale afmetingen, 3 trappen en een enorm bereik. De uiterst efficiënte Dieselmax-motor en het frame zijn ontworpen voor belasting en stabiliteit. 

Heftrucks

Ontdek onze verschillende hef- en teletrucks. Ze bieden u ongetwijfeld een oplossing voor een logistiek probleem.

Graafmachines

Voor kleine graaf- en breedwerken zowel binnen- als buitenhuis. De micrograver rijdt makkelijk door een deur of poort. Ook ideaal voor privégebruik.

Knikwielladers

Deze compacte machine is bijzonder geschikt voor kleine grondwerken of het omrijden en liften van materialen. Leverbaar met graafbak of pennen. De rolstang kan ingeklapt worden in geval van een lage doorgang.

Dumpers

Voor kleine grond- en tuinwerken op rupsen of banden.

Walsen

Een nieuwe oprit aanleggen? Met onze wals ben je zeker van een stevige ondergrond, vrij van verzakkingen.

Graszodensnijders

Ideaal voor het tijdelijk verwijderen van de bestaande grasmat voor het uitvoeren van kleine grondwerken. Na het voltooien van de werken kan de tuin eenvoudig in de oorspronkelijke staat worden hersteld.

Lichtmasten

Weinig licht op uw werf? Onze lichtmasten met geïntegreerde stroomgroep zorgen ervoor dat geen hoekje onbelicht blijft.

Rijplaten

Voor moeilijk begaanbaar terrein kan u gebruik maken van onze rijplaten in zowel kunststof als metaal.

Aanhangwagens

Onze aanhangwagens met een laadvermogen tot 2.750kg bieden een geschikte oplossing voor al uw transportproblemen.